• Meunierestegt rødtungefilet serveret på leje af blandet salat vendt med rejer, hertil hummersauce og friskbagt brød
  • Rosastegt indbagt oksemørbrad, serveret med årstidens friske grøntsager, pommes frites samt sauce bearnaise
  • Desserttallerken med udvalg af desserter samt kagespecialiteter pyntet med årstidens frugter eller bær serveret med iscreme a part

kr. 420,-

Menu nr. 2 

  • Oksecarpaccio m/ pesto, parmesan samt friskbagt brød
  • Rosastegt dyreryg serveret med årstidens friske grøntsager, brunede og kogte kartofler, waldorfsalat, gelé samt vildt flødesauce
  • Creme brulee pyntet med årstidens udvalg af frugter eller bær

kr. 430,-

Menu nr. 3

  • Gravad laks m/ sennepsdressing samt friskbagt brød
  • Helstegt kalvesteg serveret med, brunede og kogte kartofler, waldorfsalat, sprødstegt selleri og bacon samt flødesauce
  • Hjemmelavet isbombe med hindbærsorbet pyntet med årstidens friske frugter eller bær

kr. 325,-

Menu nr. 4

  • Røget lakse “rose” pyntet med salat serveret med flødestuvet spinat og friskbagt brød
  • Rosastegt kalvefilet serveret med årstidens friske grøntsager, pommes rissoles samt flødesauce
  • Chokoladekage – Gâteau marcel serveret med årstidens friske frugter eller bær og iscreme a part

kr. 325,-

Menu nr. 5

  • Cremet hummersuppe serveret med ristede cognac marinerede krebsehaler, pyntet med quenelle af luftig cremefraiche hertil friskbagt brød
  • Helstegt svinemørbrad, barderet med bacon, serveret med årstidens friske grøntsager, pandestegte kartofler samt timian glace
  • Hjemmelavet isroulade med marcipan og nougat serveret med bærcoulis og årstidens friske frugter eller bær

kr. 320,-

Menu nr. 6

  • Rejecocktail serveret på icebergsalat, hertil dressing og friskbagt brød
  • Gammeldags oksesteg serveret med bønner, gulerødder, glaserede perleløg, tyttebær samt kogte kartofler og flødesauce
  • Hjemmelavet fløderand serveret med lun kirsebærsauce

kr. 250,-

Menu nr. 7

  • Cremet aspargessuppe med fyld af asparges og kødboller, hertil friskbagt brød
  • Flæskesteg serveret med rødkål, svesker, ½ æble med gelé samt kogte kartofler og flødesauce
  • Rubinsteinerkage serveret med profiteroles samt hindbær sauce

kr. 245,-

Menu nr. 8

  • Stor butterdejsskal fyldt med høns og asparges i veloutésauce
  • Hamburgerryg m/ årstidens grøntsager og urtesauce
  • Hjemmelavet citronfromage pyntet med flødeskum og revet chokolade

kr. 250,-

Menu nr. 9

  • Røget serranoskinke på sprød salat serveret med hjemmelavet pesto samt friskbagt brød
  • Helstegt kalvesteg m/ friske grøntsager, hvide kartofler og flødesauce
  • Små frugttærter med bund af mazarin serveret med frugtsalat og is creme a part

kr. 325,-

Menu nr. 10

  • Ristede kammuslinger serveret på selleripuré samt crudité af blomkål og gulerødder pyntet med sprød salat hertil friskbagt brød.
  • Rosastegt kalvetournedos serveret med årstidens friske grøntsager, rustikke kartofler samt sauce glace og creme sauce
  • Desserttallerken med udvalg af hjemmelavede specialiteter samt panna cotta og creme brulee pyntet med årstidens frugter eller bær serveret med iscreme a part

kr. 435,-


Helaftensarrangement nr. 1


Helaftensarrangement nr. 2


Helaftensarrangement nr. 3


Helaftensarrangement nr. 4