Fordrag med Daniel Rye

Daniel Rye

Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. Her giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

11. Jun
2018

Køb billetter

Tobias Dybvad

Tobias Dybvad

Det er forsvindende lidt Tobias har datet, sådan rigtig aktivt, i sit liv. Men i løbet af det sidste år har han for alvor kastet sig ud i alt fra dating-apps og uopfordret social media-macking til at invitere kvinder ud, han møder på gaden. Det er der kommet en perlerække af mislykkede scoringsforsøg ud af.

22. Sep
2018

Køb billetter

Birthe Kjær

Birthe Kjær

En af Danmarks mest folkelige og fantastiske sangstemmer fejrer i 2018 sit 50 års jubilæum i showbiz. Jubilæet bliver markeret med et imponerende show. Birthe Kjær medbringer et 12 mand stort orkester med blæsere, strygere og korsangere.

05. Okt
2018

Køb billetter

(B)ROMANCE – EN MUSICAL

(B)ROMANCE

(B)ROMANCE er en musical om det klassiske trekantsdrama – om kvinden, der kommer imellem to mænd. Musicalen er fyldt med uimodståelige musicalnumre og medrivende øjeblikke i en rørende fortælling.

09. Nov
2018

Køb billetter

Sebastian Band

Sebastian Band

Sebastian har samlet et nyt band omkring sig for at drage på turne landet rundt til efteråret. Omdrejningspunktet bliver hans længe ventede studiealbum ”Sange til Drømmescenariet”, som udkom i 2017 og blev modtaget med fornemme anmeldelser.

14. Nov
2018

Køb billetter

Michael Learns to Rock

Michael Learns to Rock

I 1988 dukkede et spændende nyt Aarhusiansk band op med det sælsomme navn Michael Learns to Rock. Nu 30 år efter har de lært det i sådan en grad, at de stadig er et hot navn med et godt tag i en stor og trofast fanskare verden over.

15. Nov
2018

Køb billetter

Paul Potts Christmas

Paul Potts Christmas

Der er lagt op til adskillige forrygende julekoncertoplevelser i mange af de skønne Danske kirker & koncerthus når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund i november og december 2018.

24. Nov
2018

Køb billetter

Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen

Hun har bragt ny energi til talentshowet “X-Factor”, hvor hendes store musikalitet og professionalisme folder sig ud, og i starten af december bringer hendes kommende turne hende både til Haderslev og Sønderborg.


06. Dec
2018

Køb billetter

Lis Sørensen

Lis Sørensen

En koncertaften med Lis Sørensen er altid vellykket. Hun har et nærvær og en særlig nerve og intensitet, som går lige i hjertet på alle og spreder en feel good stemning. Den gode oplevelse forstærkes af, at hun næsten altid spiller for fulde huse.

28. Feb
2019

Køb billetter