Tørskoet

Tørskoet

Sjovt, satirisk og eftertænk-somt drama om storby: provins. Vi følger Iben, der er statsligt udflyttet.

8. Nov
2018

(B)ROMANCE – EN MUSICAL

(B)ROMANCE

(B)ROMANCE er en musical om det klassiske trekantsdrama – om kvinden, der kommer imellem to mænd. Musicalen er fyldt med uimodståelige musicalnumre og medrivende øjeblikke i en rørende fortælling.

09. Nov
2018

Køb billetter

Sebastian Band

Sebastian Band

Sebastian har samlet et nyt band omkring sig for at drage på turne landet rundt til efteråret. Omdrejningspunktet bliver hans længe ventede studiealbum ”Sange til Drømmescenariet”, som udkom i 2017 og blev modtaget med fornemme anmeldelser.

14. Nov
2018

Køb billetter

Michael Learns to Rock

Michael Learns to Rock

I 1988 dukkede et spændende nyt Aarhusiansk band op med det sælsomme navn Michael Learns to Rock. Nu 30 år efter har de lært det i sådan en grad, at de stadig er et hot navn med et godt tag i en stor og trofast fanskare verden over.

15. Nov
2018

Køb billetter

Paul Potts

Paul Potts

Der er lagt op til adskillige forrygende julekoncertoplevelser i mange af de skønne Danske kirker & koncerthus når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund i november og december 2018.

24. Nov
2018

Juletrolderier

Juletrolderier

Fantasifuld juleforestilling for børn fra 3 år og deres voksne med musik og sang. Besøg i grinebider-butikken.

27. Nov
2018

Andens verdenskrig

Andens verdenskrig

Julecabaret for voksne. Med Jacob Morild, Karsten Jans-fort, Thomas Pakula bl.a. Liva på jul er et tilløbsstykke i Nyhavn.

11. Dec
2018

Stræber

Stræber

Samfundets krav til de unge stiger drastisk. Hvad er prisen for at deltage? Kan man stå af?
For unge og deres voksne.

23. Jan
2018

Lis Sørensen

Lis Sørensen

En koncertaften med Lis Sørensen er altid vellykket. Hun har et nærvær og en særlig nerve og intensitet, som går lige i hjertet på alle og spreder en feel good stemning. Den gode oplevelse forstærkes af, at hun næsten altid spiller for fulde huse.

28. Feb
2019

Køb billetter

TV-2

TV-2

TV-2 er gået i studiet igen. Denne gang for at indspille deres 19. studiealbum med den legendariske producer Greg Walsh, som bandet efter mange års pause i samarbejdet har genoptaget forbindelsen med.

13. Mar
2019

Køb billetter

The Kilkennys

The Kilkennys

The Kilkennys er fire irske, charmeuse sangfugle Dave Cashin, Thomas , Mick Martin, Tommy Mackey og Robbie Campion, og bandet er kendt for at forvandle de traditionelle irske-keltiske toner til moderne irsk popmusik.


26. Mar
2019

Køb billetter