Lis Sørensen

Lis Sørensen

En koncertaften med Lis Sørensen er altid vellykket. Hun har et nærvær og en særlig nerve og intensitet, som går lige i hjertet på alle og spreder en feel good stemning. Den gode oplevelse forstærkes af, at hun næsten altid spiller for fulde huse.

28. Feb
2019

Køb billetter

Lars Christiansen – efter slutfløjtet

Lars Christiansen

Oplev Lars Christiansen i helt nyt foredrag
Efter først at have begejstret tusindvis af mennesker i håndboldhaller og ved TV-skærme rundt i Europa, turnerede Lars Christiansen med stor succes for et par år siden landet tyndt med sine enormt underholdende foredrag.

06. Mar
2019

TV-2

TV-2

TV-2 er gået i studiet igen. Denne gang for at indspille deres 19. studiealbum med den legendariske producer Greg Walsh, som bandet efter mange års pause i samarbejdet har genoptaget forbindelsen med.

13. Mar
2019

Køb billetter

The Kilkennys

The Kilkennys

The Kilkennys er fire irske, charmeuse sangfugle Dave Cashin, Thomas , Mick Martin, Tommy Mackey og Robbie Campion, og bandet er kendt for at forvandle de traditionelle irske-keltiske toner til moderne irsk popmusik.


26. Mar
2019

Køb billetter

“ANDEN BRINTER UD”

“ANDEN BRINGER UD”

Efter et vildt jubilæumsår drog Anders Matthesen fra årets start på landevejen med et splinternyt show, denne gang med klassisk, skarp stand-up som omdrejningspunkt – sammensat
af materiale udviklet gennem de sidste par år.

25. Sep
2019

Køb billetter