Julen 2020

Rom Grog m/ stroh rom
Kr. 60,-

Rød glögg
Kr. 50,-

Hvid glögg
Kr. 50,-

Æbleskiver 3 stk.
Kr. 45,-

Brunkager
Kr. 20,-

Ris a la mande m/ kirsebærsauce
Kr. 76,-

Jule Platter/ Anretning

Platte

Marineret sild m/ karry salat, Fiskefilet m/ remoulade
½ æg m/ rejer, Kålpølse & Medister m/
hvidkål, sennep og rødbede
Ris a la mande m/ kirsebærsauce
Kr. 150,-

Anretning – Minimum 2 couverter

2 slags sild m/ kaperssalat & karrysalat
Rejer m/ mayonnaise
Røget laks m/ slikasparges
Kold andebryst m/ ali oli & pompail
Medister og kålpølse m/ julekål
Lun leverpostej m/ bacon & champignon
Æbleflæsk
Ost
Ris a la mande m/ kirsebærsauce
Kr. 250,-