MENU:
 
Kr. 240,- Dagens 2 retters menu

Sammensat af køkkenet

FORRETTER:
 

Kr. 92,00 Carpaccio

Carpaccio m/ rucula & parmesan

Kr. 92,00 Hvidløgsristede Scampi

Hvidløgsristede Scampi m/ lun pasta

Kr. 88,00 Stegte asparges

Stegte asparges m/ parmaskinke & honning melon

Kr. 94,00 Gravad laks

Gravad laks serveret m/ sennepsdressing

SUPPER:
 

Kr. 72,00 Flødelegeret svampesuppe

Flødelegeret svampesuppe

Kr. 72,00 Løgsuppe

Løgsuppe m/ ostebrød

FISKERETTER:
 

Kr. 185,00 Dagens fisk

Dagens fisk m/ ærter, svampe, brunet smør & syltede løg

Kr. 178,00 Ristet laksebutterfly

Ristet laksebutterfly m/ sauce hollandaise

Kr. 186,00 Stegt rødtungefilet

Stegt rødtungefilet m/ fennikel, citron crème & skilt sauce

STEGERETTER:
 

Kr. 178,00 Wienerschnitzel

Wienerschnitzel m/ brasede kartofler, ærter & smørsauce

Kr. 178,00 Stroganof

Stroganof serveret m/ kartoffelmos

Kr. 225,00 *Chateaubriand

Chateaubriand m/ sauce bearnaise & sæson garniture

Kr. 192,00 Hvidløgsbøf

Hvidløgsbøf m/ råstegte hvidløgskartofler & ai-oli

kr. 230,00 Ribeye (250 g)

m/ kryddersmør, dagens kartoffel og mixed salat

Kr. 180,00 Rosa stegt andebryst

Rosa stegt andebryst m/ sauce orange

Kr. 198,00 *Flamberet peberbøf

Flamberet peberbøf m/ Madagascar creme & pommes frites

Kr. 218,00 Grillstegt kalvetournedos

Grillstegt kalvetournedos m/ sauce glace

DESSERTER:
 

Kr. 88,00 Creme brulee

Creme brulee m/ ispafait

Kr. 108,00 Dessert tallerken

Dessert tallerken m/ hjemmelavede specialiteter

Kr. 94,00 *Crepes Suzette

*Crepes Suzette serveret m/ iscreme

Kr. 90,00 Ostetallerken

Ostetallerken m/ hjemmelavet garniture

Kr. 90,00 Braiseret annanas

Braiseret annanas m/ is parfait & karamel sauce

Kr. 84,00 Pandekager

Pandekager serveret m/ is

Kr. 60,00 4 slags petit four

4 slags petit four