Sammensat af køkkenet
Rejecocktail m/ dressing
Hvidløgsristede Scampi m/ lun pasta
Dampede asparges m/ serranoskinke & dressing
Gravad laks serveret m/ sennepsdressing
Flødelegeret svampesuppe
Løgsuppe m/ ostebrød
Helstegt rødspætte m/ persillesauce
Ristet laksekotelet m/ stuvet spinat
Stegt rødtungefilet m/ årstidens grøntsager
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler, ærter & smørsauce
Stroganof serveret m/ kartoffelmos
Trancheret kalvemørbrad m/ sauce bearnaise & sæson garniture
Hvidløgsbøf m/ råstegte hvidløgskartofler & ai-oli
Rosa stegt andebryst m/ sauce orange
Flamberet peberbøf m/ Madagascar creme & pommes frites
Helstegt kalvemørbrad m/ årstidens grøntsager
Årstidens trifli
Creme brulee m/ ispafait
*Crepes Suzette serveret m/ iscreme
Ostetallerken m/ hjemmelavet garniture
Banana split
Pandekager serveret m/ is
4 slags petit four
* Min. 2 Couverter |