MENU:
 
Kr. 265,- Dagens 2 retters menu

Sammensat af køkkenet

FORRETTER:
 

Kr. 95,00 Rejecocktail

Rejecocktail m/ dressing

Kr. 95,00 Hvidløgsristede Scampi

Hvidløgsristede Scampi m/ lun pasta

Kr. 98,00 Dampede asparges

Dampede asparges m/ serranoskinke & dressing

Kr. 98,00 Gravad laks

Gravad laks serveret m/ sennepsdressing

SUPPER:
 

Kr. 86,00 Flødelegeret svampesuppe

Flødelegeret svampesuppe

Kr. 86,00 Løgsuppe

Løgsuppe m/ ostebrød

FISKERETTER:
 

Kr. 215,00 Helstegt rødspætte

Helstegt rødspætte m/ persillesauce

Kr. 205,00 Ristet laksekotelet

Ristet laksekotelet m/ stuvet spinat

Kr. 230,00 Stegt rødtungefilet

Stegt rødtungefilet m/ årstidens grøntsager

STEGERETTER:
 

Kr. 195,00 Wienerschnitzel

Wienerschnitzel m/ brasede kartofler, ærter & smørsauce

Kr. 195,00 Stroganof

Stroganof serveret m/ kartoffelmos

Kr. 240,00 *Trancheret kalvemørbrad

Trancheret kalvemørbrad m/ sauce bearnaise & sæson garniture

Kr. 198,00 Hvidløgsbøf

Hvidløgsbøf m/ råstegte hvidløgskartofler & ai-oli

Kr. 190,00 Rosa stegt andebryst

Rosa stegt andebryst m/ sauce orange

Kr. 225,00 *Flamberet peberbøf

Flamberet peberbøf m/ Madagascar creme & pommes frites

Kr. 225,00 Helstegt kalvemørbrad

Helstegt kalvemørbrad m/ årstidens grøntsager

DESSERTER:
 

Kr. 90,00 Årstidens trifli

Årstidens trifli

Kr. 95,00 Creme brulee

Creme brulee m/ ispafait

Kr. 120,00 *Crepes Suzette

*Crepes Suzette serveret m/ iscreme

Kr. 105,00 Ostetallerken

Ostetallerken m/ hjemmelavet garniture

Kr. 95,00 Banana split

Banana split

Kr. 95,00 Pandekager

Pandekager serveret m/ is

Kr. 60,00 4 slags petit four

4 slags petit four