Dagens Middag

 
Ret til ændringer forbeholdes
   
Dato:   Menu:
 
Onsdag 7/4  
Torsdag 8/4 Karbonader 
Fredag 9/4 Dansk bøf 
Lørdag 10/4 Kotelet m/ tomatsauce
Søndag 11/4 Flæskesteg
Mandag 12/4 Frikadeller / persillesauce
Tirsdag 13/4 kotelet m/ karrysauce
Onsdag 14/4 skinkeschnitzel  
Torsdag 15/4 forlorenhare 
Fredag 16/4 fiskefilet m/ persillesauce   
Lørdag 17/4 gullasch m/ mos 
Søndag 18/4 Flæskesteg  
Mandag 19/4 medister m/ spidskål 
Tirsdag 20/4 boller i karry 
Onsdag 21/4 dansk bøf 
Torsdag 22/4 hamburgerryg m/ urtesauce 
Fredag 23/4 frikadeller m/ kartoffelsalat 
 
Pris pr. couvert Ud af huset kr. 80,00