Dagens Middag

Ret til ændringer forbeholdes  
 
Dato: Menu:
Mandag 18/5 Pasta m/ kødsauce
Tirsdag 19/5 Karry stroganoff
Onsdag 20/5 Dansk bøf m/ bløde løg
Torsdag 21/5 Stegt flæsk m/ persillesauce
Fredag 22/5 Skinkeschnitzel 
Lørdag 23/5 medister m/ stuvet grøntsager
Søndag 24/5 Flæskesteg
Mandag 25/5 Frikadeller m/ persillesauce
Tirsdag 26/5 biksemad m/ bearnaise
Onsdag 27/5 fiskefilet
Torsdag 28/5 karbonader
Fredag 29/5 Kylling i karry
Lørdag 30/5 3 tarteletter m/ høns i asparges
Søndag 31/5 Flæskesteg 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   


Pris pr. couvert kr. 75,00