Dagens Middag

Ret til ændringer forbeholdes
Dato: Menu:
Tirsdag 17/4 Laks m/ spinat
Onsdag 18/4 Kold tærte m/ kold skinke og dressing
Torsdag 19/4 Pasta m/ kødsauce
Fredag 20/4 Forloren hare
Lørdag 21/4 Boller i karry
Søndag 22/4 Flæskesteg
Mandag 23/4 Pariserbøf
Tirsdag 24/4 Skinke m/ urtesauce
Onsdag 25/4 Biksemad
Torsdag 26/4 Frikadeller m/ persillesauce
Fredag 27/4 Karbonader
Lørdag 28/4 Karrygryde m/ mos
Søndag 29/4 Flæskesteg
Mandag 30/4 Stegt flæsk m/ løgsauce
Tirsdag 1/5 Kylling
Onsdag 2/5 Boller i selleri
Torsdag 3/5 Skinke m/ urtesauce
Fredag 4/5 Fiskefilet m/ persillesauce
Lørdag 5/5 Frikadeller m/ stuvet spidskål
Søndag 6/5 Flæskesteg
Mandag 7/5 Brændende kærlighed

Pris kr. 65,00
Ud af huset kr. 70,00